A Három Leggyakoribb Oka A Túlevés

Te vagy az evés, mert te vagy ideges, feszült, ingerült, boldogtalan, vagy csak unatkozik? A több, mint evés lesz egy rossz szokása, hogy nem bírok kiverni a fejemből?

Sok különböző oka lehet, hogy több, mint evés, mind általában, mind által kiváltott események, amelyek történik az életedben. Lehet, hogy a munkával kapcsolatos, valamint, hogy sok a stressz okozza a túlzott evés, vagy lehet, hogy egy személyesebb kérdés, mint az önbecsülés, self-érzékelés vagy a szintre, a boldogság, hogy a fő kiváltó ok.

A overeaters, élelmiszer, mind a gyógyítás, az átok. A gyógymód a túlevés segít átmenetileg csendes negatív érzelmek; az átok az, hogy jelentős mennyiségű negatív érzelmek ered, hogy a túlsúly az első helyen.

Mi jut étel túlevés, akkor, mint a két gyógyszer a jelenség, tünet, a probléma. Vagy csak egyszerűen: eszik, úgy érzi, jobb, rosszabb egyszerre.

Ez egy fárasztó ciklus.

Ez egy fárasztó ciklus.

Ez talán segít, hogy megértsük, miért is sokat eszik az első helyen. Az elmúlt három évtizedben kezelése overeaters felfedeztem három leggyakoribb okok. Ezek a három nagy, hogy sok overeaters azt állítják, hogy úgy érzi, korlátozzák az életükben:

  1. Önbizalomhiány.
  2. Csalódás, hogy milyen az élete alakul.
  3. Félnek kipróbálni, mert lehet, hogy nem vagy a dolgok, lehet, hogy nem kapcsolja ki teljesen.

Ezek oka, hogy foglalkozni kell majd, ha vannak, hogy ellenőrizzék a túlevés. Valamint, természetesen, a mértéke minden fog történni, másképp a különböző emberek.

Ha már azonosítása egy vagy több, a fenti okok miatt, ez nagyszerű, hogy a kiindulási pont. Ha nem, akkor talán egyikük sem vonatkozik. Vagy talán csak több idő kell, hogy üljön, gondolj a túlevés, valamint a helyzeteket, érzéseket, amelyeket viszont, hogy élelmiszer.

Ne feledd: légy türelmes magaddal. Erről szól ez az egész; nem a tökéletesség. Nem tökéletes, de soha nem lesz. Van haladás, de mindig lehetsz halad… javítja az életed, az egészséged, a lélek minden nap. A haladás igazi. Fejlődés megvalósítható. A haladás, mi érdekli.

Ez egy fárasztó ciklus.

Egy érdekes dolog, ami történhet, mint több hittem, hogy a túl sok evés, a késztetés, hogy enni lehet, hogy valójában növeli először. Ennek az oka egyszerű: ahogy egy overeater, már készült étel mentális mechanizmus, ami azt jelenti: abban a pillanatban úgy érzi, hogy kezd érzelmi rossz közérzet, a szervezet azt kéri a kaját.

Kérjük, ne feledje, hogy a fokozott vágyat, hogy enni, teljesen normális ebben a szakaszban kell, nem lehet eltántorítani attól, hogy továbbra is vizsgálja, hogy a túlevés. Gondold meg, inkább, mint egy zöld fény. Egy megerősítés, hogy hozzáért valami nagyon fontos, hogy egy igazi lehetőség a fejlődés, a változás.

Ez a folyamat kihívást jelent. Lehet, hogy volt a töltelék le a negatív érzelmek az élelmiszer-sok éven át, s ha igen, kell egy kis idő, hogy fordított a minta. Ironikus, hogy ez, hol az első, majd a harmadik okok miatt azonnal hatni azaz önbizalomhiány, a képesség, hogy valaha ellenőrzési túlevés; félelem is kipróbálni, mert lehet, hogy nem vagy a dolgok, lehet, hogy nem kapcsolja ki teljesen.

Ez egy fárasztó ciklus.

Igen, mindannyiunknak van egy kis hang a fejünkben, hogy az előrejelzések semmi, de felhős égbolt, illetve zuhanyzó. De, hogy sétálni egy esernyő alatt, nehéz kabátot, minden nap, csak megakadályozza, hogy valaha is felnézett, s látta a napot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *