Minden, amit Tudni Kell a táplálkozási Zavarok

Élünk, egy idegen világban. Úgy tűnik, hogy mindenki sovány, hogy szép. A folyamatosan felbukkanó új divatos diéták (általában rossz táplálkozás) majdnem minden héten, amely azt ígéri, akkor gyorsan fogyni, lehet, hogy úgy tűnik, valaki lefogy gyorsan, anélkül, hogy sokat tett erőfeszítéseket. A probléma ezekkel a diétákkal, hogy ők általában nem hatékonyak, még az is lehet veszélyes az egészségre, mind a rövid, mind hosszú távon.

Minden, amit Tudni Kell a táplálkozási Zavarok

Számos olyan termék van a piacon, sok marketing kampányok célja pontosan az, hogy meggyőzzem, hogy ezek a termékek, étrend egy próbát.

A diéta pirula, leve tisztítja, felsorolja a jó ételek vs rossz ételek, fogyás, étrend-kiegészítők, amelyek helyettesítik vagy növeljék a természetes összetevők. Mi lehet egyszerűen indul, mint egy módja annak, hogy elveszíti, csak egy pár kilót, akkor lehet, hogy gyorsan be ki be egy étkezési zavar.

Az étkezési zavarok nagyon komoly, néhány esetben még halált is okozhatnak. Az általuk okozott súlyos probléma, hogy az étkezési viselkedés ők kell kezelni.

Az étkezési zavarok gyakrabban alatt kifejlesztett kamasz, majd fiatal felnőtt éve, de azok között gyakoribb a lányokat, asszonyokat. Bár senki sem tudja pontosan, mi okozza őket, a kutatók úgy vélik, hogy ez egy mix a viselkedési, biológiai, pszichológiai, genetikai, társadalmi tényezők. Ők is általában egymás mellett a depresszió, a baj megbirkózni az érzelmek, a szorongás, az alacsony önértékelés, valamint a droghasználat.

Vannak olyan tünetek, akik tapasztalat, ha van egy étkezési zavar:

Vannak olyan tünetek, akik tapasztalat, ha van egy étkezési zavar:

* Továbbra is egy szigorú diéta is, ha azok már sovány;

* Ha valaki folyton egyre, fogyás, folyamatosan;

* Ha valaki megszállott kalória számlálás;

* Vannak, akik csak vágni az ételt, amikor apró darabokra, ne egyen, ha azok a mások. Lehet, hogy ez egy másik jele az étkezési rendellenesség;

* Ha akarták elkerülni a család és a barátok; csak általában lenni elszigetelt;

* Amikor az ember depressziós.

Ez talán segít, hogy megtudja, ha valaki tudja, hogy van ez a probléma, segítettem neki keresni egy kezelés.

Amikor meghallja a táplálkozási zavarok, főleg három említett: anorexia nervosa, bulimia nervosa, mértéktelen evés zavar.

* Anorexia Nervosa:

Ha valaki anorexia nervosa, általában látják magukat, mint a túlsúlyos, akkor is, ha azok alatt-tömeg. Lehet azonosítani, hogy ez a mentális betegség, ha azt veszi észre az ember folyton súlyozás, egyél egy kis mennyiségű étel nagyon válassz bizonyos élelmiszerek.

Anorexia nervosa okozhat a menstruáció, hogy hagyja abba, a veszteség, a bőr épségét, a csontvesztés, sőt növeli a szívproblémák kockázatát. Itt a legmagasabb a halálozási arány közepette, mentális zavarok, nem csak azért, mert a szövődmények kapcsolódó éhen. Extrém helyzetekben anorexia lehet az oka, hogy vezet, hogy az öngyilkosság.

Vannak olyan tünetek, akik tapasztalat, ha van egy étkezési zavar:

* A Bulimia Nervosa:

Ha valaki bulimia nervosa, általában egyél sokat, csak nem tudnak segíteni magukon. Azután, hogy így éreznek bűntudatot, amit tettek, csak erő, hányás. Mások még tovább megyek: ezek a gyakorlatban a túl sok edzés, vegye vizelethajtók, hashajtók, vagy a kettő kombinációja.

A problémát felismerve, hogy valaki szenved, bulimia nervosa, hogy ezek az emberek általában fenntartani a tömeg. Tehát, ha az emberek hosszabb ideig a nap folyamán, lehet, hogy nem is tudja, hogy van ez a probléma.

* Mértéktelen Evés Zavar:

Mértéktelen evés zavar kapcsolódik a bulimia nervosa. A különbség az, hogy ha valaki szenved, mértéktelen evés, csak enni, anélkül, hogy bármilyen ellenőrzés. De nem fogják hányni, vagy bármilyen gyógyszer után. Szóval, ezek általában elhízott vagy túlsúlyos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *