Top 5 Ok, Hogy Egy Több, Mint Enni, Hogyan Kell Leküzdeni Ezt A Problémát

Te vagy az evés, mert te vagy ideges, feszült, ingerült, boldogtalan, vagy csak unatkozik? A több, mint evés lesz egy rossz szokása, hogy nem bírok kiverni a fejemből?

Sok különböző oka lehet, hogy több, mint evés, mind általában, mind által kiváltott események, amelyek történik az életedben. Lehet, hogy a munkával kapcsolatos, valamint, hogy sok a stressz okozza a túlzott evés, vagy lehet, hogy egy személyesebb kérdés, mint az önbecsülés, self-érzékelés vagy a szintre, a boldogság, hogy a fő kiváltó ok.

Az alábbi lista a leggyakoribb okok, hogy miért lehet több, mint evés, néhány hasznos tipp, hogy segítsen megoldani ezt a problémát, így meg lehet kezdeni az egészséges táplálkozás, amelyek javítják az egészséget, majd tegye vissza az irányítást az étkezési szokások.

Top 5 Ok, Hogy Miért Több, Mint Evés

Top 5 Ok, Hogy Miért Több, Mint Evés

 

  1. UNALOM -, minden unatkozni, s ez okozhat kezdeni az evést, mert alapjában véve nincs semmi mást. Ha nincs semmi izgalmas tervezett, vagy csak lusták a ház, hogy könnyű, csak a fejét, hogy a szekrényben vagy a hűtőszekrény pedig magunk megoldani egy snack. Unalom vezethet, hogy töltse ki a leállás között a három fő étkezés a reggeli, ebéd, vacsora, hogy többet eszik, élelmiszer, egyszerűen azért, mert nincs más.

A MEGOLDÁS: meg kell találni egy olyan tevékenység, így foglald el magad, az elméd koncentrálva más dolgokat, ahelyett, hogy a gyomorban. Ha érzem a késztetést, hogy snack a nap folyamán, akkor próbáld ki, hogy az egészséges alternatíva, mint egy darab gyümölcsöt, ahelyett, hogy elérje a zacskó chio chips, vagy blokkolja a csokoládé.

  1. Alacsony Önbecsülés – néhány ember Számára lehet, hogy az alacsony önbecsülés, amely okozza a több, mint evés probléma. A negatív self-érzékelés vagy a bizalom hiánya vezethet, hogy keres vigaszt élelmiszerekben, hogy érezd magad jól. A probléma az evés a vigasz, ha van egy alacsony önértékelés, több, mint evés hatással lehet a tömeg, bár lehet, hogy jól érzem magam abban az időben az evés a vigasz étel, a következményekre vezethet, hogy az érzés még rosszabb, ha lesz túlsúlyos. Ez viszont egy ördögi kör, lehet nagyon nehéz megtörni.Top 5 Ok, Hogy Miért Több, Mint Evés

A MEGOLDÁS: az idő, hogy értékelje magát, majd próbálja meg kideríteni, mi okozza az alacsony önbecsülés. Tegyen egy kis erőfeszítést kezeli a fő oka a probléma. A munka fejlődő pozitív self-érzékelés rakni egy diéta vagy terv, amely segít megállítani a rossz szokása, hogy több, mint evés, így meg lehet kezdeni, hogy sokkal magabiztosabb, valamint köszönöm a jó tulajdonsága van.

  1. HANGSÚLYOZTA, VAGY DOLGOZOTT -, Ha feszült vagy dolgozott, néha az étkezési szokások is szenved. Lehet, hogy a túl sok evés kell engedni a stressz, vagy talán csak annyi, hogy nem tudja tartani, hogy egy átlagos étrend, amikor kap egy esélyt, hogy enni mértéktelen a kedvenc ételek. Általában, mikor olyan elfoglaltak vagytok, hogy inkább a leggyorsabb opció, amely mind tudjuk, gyorsétterem, általában e gyors ételek nem túl egészséges.

A MEGOLDÁS: Ha élő, mozgalmas élet nehéz botot, hogy egy átlagos étrend, megpróbál-hoz hordoz körül egy kis mogyorót, vagy szárított gyümölcs, amely lehet snack helyett felbukkanó be a drive-át a kedvenc gyorsétterem egy gyors javítás. Azt is meg kell, hogy ideje a menetrend, hogy illeszkedjen a legalább két egészséges, tápláló ételeket egy nap. Ha nincs időd elkészíteni ezeket az ételeket magad, akkor valahol meg lehet inni egy egészséges ételt enni a távon. Hiszem, szendvics bár, ahelyett, hogy a McDonald ‘ s vagy gyümölcsöt, ahelyett, hogy a chips. Meg fogja találni, ha enni az egészségesebb alternatíva, majd próbálja meg bottal, hogy egy átlagos étrend, több energiát, több figyelmeztető jelzés, ez ahhoz vezet, hogy több eredményes, hatékony az idő.

  1. CSALÓDÁS VAGY IDEGES LENNI – Ha ideges vagy csalódott volt, hogy néha viszont, hogy élelmiszerek, kényelmi, hogy felvidítsalak. A leggyakoribb fájltípusok ‘felvidítani’ élelmiszerek általában az édes, cukros fajta, mert elengedik, úgy érzem, jó vegyi anyagok az agyban. Azonban, ha több, mint megengedhet magának ilyen típusú élelmiszer ez ahhoz vezethet, hogy a problémák a tömeg, amely hatással lehet a bizalom, valamint az általános egészség.

A MEGOLDÁS: meg kell találni egy másik módja annak, hogy jobban érzed magad, aztán irány a csalódottság, ha rosszul érzi magát, vagy csalódott. Próbálja ki a különböző technikák, mint a gyakorlat, amely bizonyítja, hogy a kiadás ugyanezen érzem, jó vegyi anyagok, mint a cukros ételeket. Ön is próbálja, hogy egy baráttal vagy családtaggal, hogy vent a frusztráció lehet, hogy segít neked megtalálni a megoldást, hogy jobban érezd magad, vagy sem, megpróbálom leírni, hogyan érzem magam, szóval tudja kifejezni az érzéseit papírra, majd próbálja meg kitalálni a megoldást a saját. Ha megtalálod a módját, hogy kiadja az érzelmek által fejezi ki magát, hogy el fog törni a szokása támaszkodva, attól függően, hogy az élelmiszerek, hogy jól érezd magad.

Top 5 Ok, Hogy Egy Több, Mint Enni, Hogyan Kell Leküzdeni Ezt A Problémát

  1. Egészségi ÁLLAPOT – lehet, Hogy szenved, egészségi állapot vagy lelki problémát okoz, hogy több mint enni. Lehet, hogy van galandférgek, vagy szenved a depresszió, amely mindkét okoznak túlzott evés. Lehet, hogy egy nem diagnosztizált probléma, hogy nem is tudom, mert soha nem tudta, hogy volt, vagy nem tudtam, hogy létezik.

A MEGOLDÁS: Ha nem úgy tűnik, hogy pontosan mi okozza, hogy több mint enni, akkor is forduljon orvoshoz, hogy segítsen meghatározni az oka. Ha úgy gondolod, hogy szenved egy ensz-diagnosztizált probléma, akkor ne habozzon, kérjen időpontot az orvoshoz, hogy segítsen önnek megtalálni a megoldást. Ott talán okok, amelyek miatt a vége eszik, hogy még soha nem hallott, vagy nem tudom, hogy volt ilyen kérjen egy értékelésének a szakmai segít meghatározni, hogy mi a probléma.

Mindenki helyzet más, nem lehet sok olyan tényező van, ami hozzájárul ahhoz, hogy az ember a probléma a több, mint evés. Azonban a fő oka a túl sok evés vagy inkább pszichológiai, mint bármi más.

Ha van egy probléma, több mint evés próbálja felmérni a helyzetet, hogy megtudjuk, mi a legjobb megoldás lesz. A kulcs az, hogy megtaláljuk a ravaszt, amely okozza a problémát, majd találni egy olyan megoldást, ami megy, életstílusához, hogy képes végigcsinálni, amit küzdelmet kell a problémát.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *